Latest topics | » No arva ära by Scipio Telarius Thu Jan 22, 2015 7:53 pm
» 62sed Näljamängud! by Lacey Grune Thu Jan 15, 2015 5:01 pm
» Midagi veel huvitavamat by Ziv Benesch Sun Dec 21, 2014 5:08 pm
» Secrets in plain sight by Scipio Telarius Sun Dec 21, 2014 4:37 pm
» The Ovid Greenlav Show by Saatja Sun Dec 21, 2014 4:22 pm
» Midagi huvitavat by Scipio Telarius Wed Dec 17, 2014 12:34 am
» 62ste Näljamängude Küllusesarv by Mängujuht Mon Dec 15, 2014 9:50 pm
» Don't let me down now by Amber Llewellyn Mon Dec 15, 2014 9:18 pm
» Hindamine by Mängujuht Sat Dec 13, 2014 2:57 pm
» Räägime asjast by Ziv Benesch Sat Dec 13, 2014 3:12 am
» Next train home by Akiva Valenti Sat Dec 13, 2014 12:15 am
» Tibulinnu nokib teil kõigil silmad peast välja by Jago Valenti Fri Dec 12, 2014 11:24 pm
|
Näljamängud | 1. päev
VII ringkonna neiu -platvorm lõhkes
V ringkonna neiu -tapja Amber
VI ringkonna kutt -tapja Valora
XI ringkonna neiu -tapja Valora
VI ringkonna neiu -tapja Jade
VII ringkonna kutt -tapja Amber
X ringkonna neiu -tapja Crucis
V ringkonna kutt -tapja I ringkonna kutt
IX ringkonna kutt -tapja II ringkonna kutt
XI ringkonna kutt -tapja I ringkonna kutt
XII ringkonna kutt -tapja II ringkonna kutt
|
|
| No arva ära | |
|
+28Savera Hayes Saatja Charitina Murton Laurel Erwin Myles Winston Juniper Phox Emilia Gray Ham Slayer Roza Kennedy Soren Dugald Silver Herriot Ziv Benesch Caius Murton Kantmiss Evershot Jago Valenti Mirena Leen Macon Rhodes Emerald Lovejoy Selina Dawlish Acheron Klassen Destin Lord Leonis Duncain Marzia Roux Scipio Telarius Viola Lee Marca Keenan Roman Marcelo Terra Keene 32 posters | |
Author | Message |
---|
Selina Dawlish II ringkond // 18-aastane
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:12 pm | |
| Ma ei öelnud, et ma ei viitsi teha. Mul läheb lihtsalt aega. | |
| | | Terra Keene IV ringkond // 18-aastane
Tsitaat : Destroying things is much easier than making them. Posts : 643 Ringkond : IV Eelistatud relv/oskus : Kolmhark
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:12 pm | |
| Kas ma võin juba tulla, või mitte veel? | |
| | | Marca Keenan XII ringkond // 17-aastane
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:19 pm | |
| Ma ei taha küll kõlada väga butthurtilt, aga miks ma nii vähe punkte sain? Ja nt Emerald? Samas kui kutt, kes lihtsalt voolu ära kaotas ja räuskama hakkas, sai üheksa.. (Sorry, Myles ) | |
| | | Emerald Lovejoy I ringkond // 18-aastane
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:24 pm | |
| Marca, võib-olla me egotsesime liiga palju hindajate arvates ning nood tahtsid meid tagasi maa peale tuua Btw, tahaks ka teemat mentoriga | |
| | | Scipio Telarius VI ringkond // 22-aastane
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:25 pm | |
| Me juba selgitasime aga ma püüan veel kord üldiselt lahti seletada. Mingi summa punkte sai selle eest, kas te olete neid oskusi/relvi kuskil mujal maininud. Oma teemades, oma tutvustuses. Siis sai mingi summa punkte selle eest, kas postitus paistab teiste seast silma. Kui enamikud said sealt ainult ühe või mitte ühtegi punkti, siis Mylesi võttes, tema sai maksimumi sealt. Ja siis sai punkte postituse detailsuse eest ja üldise ilme eest. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:30 pm | |
| Haha, see kõlab vägagi realistlikult, tegelikult. Kas teiste teemade puhul oli ka oluline nende rohkus? Sest ma usun, et pmst kõikidel oli tutvustuses kirjas need samad asjad, mida nad seal ka tegid ja teemad on nii laiad, et nendes keegi kindlasti kas või mainiski neid samu relvi või oskusi. Ses suhtes, et ma pole teinud ühtegi teemat, kus ma oma oskusi näitaks. Aga mõlemas teemas on ära mainitud Marca mõtlemine, mis käib ka oskuste kohta. Ehk pmst mulle tundub, et te hindasite peamiselt ikka postituste mulje järgi? Sest (peaaegu) kõik, kes tegid midagi teistmoodi, saidki nats rohkem punkte. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:31 pm | |
| Also, andke mulle selle foorumi tumblr. See kõrvalolev "hideout" viib tumblri pealehele. | |
Tsitaat : Destroying things is much easier than making them. Posts : 643 Ringkond : IV Eelistatud relv/oskus : Kolmhark
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:33 pm | |
| Proovi nüüd hideouti. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:37 pm | |
| Ei, teemade rohkus oluline ei olnud. Kuigi jah, need, kellel polnud ühtegi teemat, neile punkti anda ei saanud. Ja mina igatahes kasutasin otsingut, et valitud oskust otsida, kas seda on mainitud teemades, kuhu too tegelane on postitanud. Isegi, kui ta vaid mõtles sellest, sai ta punkti. Ma ei tea, kas Terra käitus samamoodi, või ei, aga ma eeldan, et ta tegi sama. Mingi osa kahtlemata oli postituse mulje järgi. Aga eks see on ka see, et me lugesime kumbki 7-8 postitust ja kui üks ikka erineb teistest, kus on väga sarnane jutt, siis ta saab rohkem punkte, sest ta jääb meelde. Mina praegu enda loetutest väga rohkem ei mäleta öelda, kes mida tegi, välja arvatud Myles ja Roman, sest nende postitused olid teistsugused. Tegemist ausalt ei olnud mingite isiklike asjadega, meil on kindel skaala välja mõeldud ja selle järgi me neid punkte panime. Ja no ega nad väga ei loe midagi, sama suur võiduvõimalus on ikkagi ka neil, kellel on alla 100 punkti. Kõige rohkem loeb see, mida Mängudel tehakse. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:43 pm | |
| Jaa, mina panin ka selle eest punkti kui oli teemas postitus stiilis: Tegelane mõtles, et ta on kirvestega mega osav, aga täna tahtis hoopis vibu harjutada. Et siis kui isegi mõtles, sai punkti. Minu isiklikud lemmikud muidu olid Laurel ja Silver, sest nad tegid midagi hoopis teistmoodi. Eriti uhke olen ma Silveri üle, sest ta tegi lõksu. Tehke neid mängudel ka, pliis. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:45 pm | |
| Te räägite, mille eest plusse sai. Aga mille eest punkte maha võeti? | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:49 pm | |
| Okei.. Tegelikult mind huvitas lihtsalt see, kust mul punktid maha läksid. Konstruktiivne kriitika and everything, yaknow. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:50 pm | |
| Maha ei võetud millegi eest. Meil on maksimum, mis iga asja eest saada võib. Näiteks kui sa saaksid kolm punkti selle eest, et kui detailne su postitus on, ja sa võtad mõne sõnaga asja kokku, siis sa ei saa kolme punkti, siis saab pigem 1-0. Kui on väga detailne postitus, siis saad maksimumpunktid ja kui on keskmise detailsusega, siis saab kuskile keskele. Ja meil ei olnud 3 punkti detailsuse eest, see on lihtsalt näide. | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:56 pm | |
| Sedasi me ei teinud, et oleks miinuseid pannud. Nagu, põhimõtteliselt võrdlesime kirjutisi. Kui üks oli kirjutanud 1200 sõna sellest kuidas ta relva valis, teine 1200 sõna oma soengust ja kolmas 1200 sõna kuidas ta konkreetselt slle oskusega tegeles, siis mis te arvate, kes kõige rohkem sai punkte. Me ei taha ilmselgelt detailselt välja rääkida seda skaalat, sest me tahame seda veel kasutada ja siis te kirjutate meile kõik A+ postitused järgmine kord. Okei, konstruktiivne kriitika. Mõelge üks asi, mida teie tegelane oskab ja keskenduge sellele oma tegelase lehel, oma teistes teemades, hindamises. Ärge kirjutage, et teie tegelane oskab kõike, see pole reaalne. Ärge kirjutage, et teie tegelane ei oska midagi ja siis hindamisel olete badass vibuga. Teie tegelane on osav kalapüügis? Super, leidke viis seda kuidagi välja tuua. Myles on osav elektriga, ta leidis viisi seda näidata. Ärge muretsege sellele, et kirjutate kuidas teie tegelane ukse taga närvitses või oma juukseid sättis või saapapaelu sidus. See on tore kui te seda ka kirjutate, aga kui pool posti on sisenemist ja pool väljumist, siis konkreetse skilli peale jääb vähe midagi, mida kirjeldada ja see on ka mõttetu. Püüdke olla silmapaistev. Keegi(ma ei mäleta kes), sai viga näiteks, see oli reaalne, mulle meeldis see rohkem kui niisama vehkimine ja badass olemine näiteks. Karjeristid ei saanud punkte selle eest, et nad nii treenitud on ja iga märki tabasid. Mul praegu ei tule pähe, mida teile veel öelda, loodan, et sellest oli abi. | |
| | | Selina Dawlish II ringkond // 18-aastane
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 9:58 pm | |
| | |
| Subject: Re: No arva ära Thu Aug 14, 2014 10:04 pm | |
| Okei, aga mulle jääb ikkagi selgusetuks, kuidas sai Terra Marcast tervelt viis punkti rohkem, kui välja arvata fakt, et Terra on admin. Mõlemad olid ju detailsed ning korralikud hologrammivõitlused. Aga vist oleks parem see teema sinnapaika jätta. Ma ei taha oma uudishimu tõttu kedagi välja vihastama hakata ------- https://gamesofhunger.forum.co.ee/viewtopic.forum?t=134 | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: No arva ära | |
| |
| | | | No arva ära | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests
None
Most users ever online was 211 on Wed Oct 23, 2024 1:31 pm
|
Bets |
Amber Llewellyn - 130
Valora Wellwood - 90
Blye Jardine - 20
Digit Hytemell - 70
Jade Alexander - 90
Crucis Edenthaw - 130
Lacey Grune - 130
Griffin Aldjoy - 130