Latest topics | » No arva ära by Scipio Telarius Thu Jan 22, 2015 7:53 pm
» 62sed Näljamängud! by Lacey Grune Thu Jan 15, 2015 5:01 pm
» Midagi veel huvitavamat by Ziv Benesch Sun Dec 21, 2014 5:08 pm
» Secrets in plain sight by Scipio Telarius Sun Dec 21, 2014 4:37 pm
» The Ovid Greenlav Show by Saatja Sun Dec 21, 2014 4:22 pm
» Midagi huvitavat by Scipio Telarius Wed Dec 17, 2014 12:34 am
» 62ste Näljamängude Küllusesarv by Mängujuht Mon Dec 15, 2014 9:50 pm
» Don't let me down now by Amber Llewellyn Mon Dec 15, 2014 9:18 pm
» Hindamine by Mängujuht Sat Dec 13, 2014 2:57 pm
» Räägime asjast by Ziv Benesch Sat Dec 13, 2014 3:12 am
» Next train home by Akiva Valenti Sat Dec 13, 2014 12:15 am
» Tibulinnu nokib teil kõigil silmad peast välja by Jago Valenti Fri Dec 12, 2014 11:24 pm
|
Näljamängud | 1. päev
VII ringkonna neiu -platvorm lõhkes
V ringkonna neiu -tapja Amber
VI ringkonna kutt -tapja Valora
XI ringkonna neiu -tapja Valora
VI ringkonna neiu -tapja Jade
VII ringkonna kutt -tapja Amber
X ringkonna neiu -tapja Crucis
V ringkonna kutt -tapja I ringkonna kutt
IX ringkonna kutt -tapja II ringkonna kutt
XI ringkonna kutt -tapja I ringkonna kutt
XII ringkonna kutt -tapja II ringkonna kutt
|
|
| Otsin | |
|
+10Viola Lee Akiva Valenti Jago Valenti Charitina Murton Norah Daniels Aurora Smithson Althea Roxen Sapphire Sterlingshire Crux Eridanus Hadrian Rhodes 14 posters | Author | Message |
---|
Hadrian Rhodes VII ringkond // 17-aastane
| Subject: Otsin Mon Jun 09, 2014 5:17 pm | |
| Keda otsin: tüdruksõber Vanus: 15-17 Pildiohver: vaba valik Muu: Peaks olema 7. ringkonnast. Kui on veel küsimusi, võtke ühendust!
Last edited by Hadrian Rhodes on Mon Jun 09, 2014 9:24 pm; edited 1 time in total | |
| | | Crux Eridanus VII ringkond // 25-aastane
| Subject: Re: Otsin Mon Jun 09, 2014 5:46 pm | |
| Keda otsin: elukaaslane/gf Vanus: 20+ Pildiohver: Vaba valik, aga räägime läbi ka. Muu: VII ringkond, elavad koos võitjate külas.
Last edited by Crux Eridanus on Tue Jun 10, 2014 9:57 pm; edited 1 time in total | |
| | | Sapphire Sterlingshire I ringkond // 17-aastane
| Subject: Re: Otsin Mon Jun 09, 2014 6:25 pm | |
| Keda otsin: Vanem õde Amber Sterlingshire (põhimõtteliselt võib nime muuta, aga seejuures arvestada, et kogu perekond on nimetatud väärismaterjalide järgi) Vanus: 18 Pildiohver: oma valik, aga mingil määral võiks siiski Nicola Peltzile sarnaneda.. näiteks Teresa Palmer või Sara Paxton Muu: I ringkond, karjerist, sotsiopaat, perekonna ideaallaps
Keda otsin: Kaksikvend Sterling Sterlingshire (the parents must really hate him, sorry) Vanus: 17 Pildiohver: oma valik, PEAKS Nicola Peltziga kuigipalju sarnanema, näiteks Austin Butler Muu: I ringkond, karjerist
Keda otsin: Poiss-sõber Vanus: 17-18 Pildiohver: oma valik Muu: I ringkond, karjerist - kuidas ta kõigesse suhtub on täielikult oma teha, ta on lihtsalt veel üks Sapphire'i suur armastus ja põhjus miks ta Lõikust südamest kardab
Last edited by Sapphire Sterlingshire on Tue Jun 10, 2014 10:25 am; edited 3 times in total | |
| | | Althea Roxen X ringkond // 14-aastane
| Subject: Re: Otsin Mon Jun 09, 2014 6:33 pm | |
| Keda otsin: naabripoiss ja lihuniku õpipoiss Vanus: 14-16 Pildiohver: oma valik Muu: Kuna Roxenite noorim generatsioon on väga pisike, siis otsustas papa Roxen võtta perekonna ajaloos esimest korda endale väljaspoolt õpipoisi. Tegemist on siis naabripoisiga, kes.. ma ei tea.. on näiteks suurest farmerite perest, kus tema on pesamuna ja seega ei jätku talle samal alal otseselt tööd ja kuna nad Altheaga nii või naa pidevalt koos ringi jooksid, siis oli tema lihtsalt äärmiselt loogiline valik!? Igatahes peab ta olema X ringkonnast. Kõike saab PM-i teel edasi arutada.
| |
| | | Aurora Smithson II ringkond // 17-aastane
| Subject: Re: Otsin Tue Jun 10, 2014 6:07 pm | |
| Keda otsin: Mees-karjerist 2. ringkonnast Vanus: 18-aastane Pildiohver: Oma valik Muu: MUL ON IGAV aa ja 18 peaks olema, sest meil lähevad 18. aastased badassid vabatahtlikuna nii et sa saad olla 'hõissaa, I volunteer!' eksju, onju? Aga pmst jap, mu ringkonnas võiks lihtsalt rahvast olla peale minu.
Last edited by Aurora Smithson on Thu Jun 12, 2014 10:54 am; edited 1 time in total | |
| | | Norah Daniels VI ringkond // 19-aastane
| Subject: Re: Otsin Tue Jun 10, 2014 9:54 pm | |
| Keda otsin: possible boyfriend Vanus: 18+ Pildiohver: Omal valikul, aga võiks olla keegi armas Muu: Norah teab teda juba lapsest saati, turnisid kunagi kahekesi puude otsas ja jooksid mööda tänavat ringi. Nüüd on head sõbrad, aga nende vahel on kahtlane pilkudevahetus ja pausid. Ning alati on võimalik PMi teel arutada täpsemate detailide üle | |
| | | Charitina Murton VI ringkond // 16-aastane
| Subject: Re: Otsin Wed Jun 11, 2014 9:33 pm | |
| Keda otsin? Kedagi, kes tahaks Charitaga kampa lüüa mängude ajal ja teda ära kasutada vms. Muu: Ilmselgelt võiks ta olla keegi olemasolevatest tribuutidest. Soovitatavalt keegi karjeristidest. Ma luban, et Charita leiab oma sisemise Katnissi üles ja on mõnda aega vähemalt kasulik. Soovi korral PM mulle.
| |
| | | Jago Valenti II ringkond // 22-aastane
Tsitaat : Here's some advice. Stay alive. Posts : 476 Ringkond : II Eelistatud relv/oskus : Kamad
| | | | Akiva Valenti II ringkond // 19-aastane
| | | | Viola Lee X ringkond // 14-aastane
| Subject: Re: Otsin Sun Jul 06, 2014 10:19 pm | |
| keda otsin: ringkonnakaaslast vanus: savi pildiohver: savi muu: mul on igav | |
| | | Myles Winston V ringkond // 17-aastane
| Subject: Re: Otsin Mon Jul 07, 2014 12:41 am | |
| Keda otsin: onutütar Vanus: 15-18 Pildiohver: keegi blond ja ilus Muu: Tahan teematada, on see palju palutud? | |
| | | Roza Kennedy I ringkond // 24-aastane
| Subject: Re: Otsin Fri Jul 11, 2014 2:18 pm | |
| Keda otsin: Õdi! Vanus: Mingi.. 25+ Pildiohver: Mila Kunis Muu: Võiks olla tore vanem õde, kes ise pole mängudel käinud ja hoidis hinge kinni kui Roza seal oli ja õel on oma pere ja lapsed kellega Roza tsillib ja üldse on kõik nunnu. Ja nimi peaks sama debiilne olema kui Rozario. | |
| | | Akiva Valenti II ringkond // 19-aastane
| | | | Noach Glaucia II ringkond // 24-aastane
| Subject: Re: Otsin Fri Sep 05, 2014 8:35 am | |
| Keda otsin: Õde Vanus: 14-21 Pildiohver: Vaba valik, aga arutame seda. Võiks sarnane olla. Muu: Võib olla mõni tulevane tribuut, ei pea olema. Saavad suurepäraselt läbi.
| |
| Subject: Re: Otsin Fri Sep 19, 2014 9:01 am | |
| Keda otsin: nooremat venda Vanus: 16 Pildiohver: vaba valik Muu: Peaks olema 6. ringkonnast. Muu on ankeedis või küsi PMi teel.
| |
| | | Macon Rhodes VII ringkond // 16-aastane
| Subject: Re: Otsin Fri Sep 19, 2014 11:53 am | |
| Kuna ma 62stele mängudele tribuute ei tee, on plaanis sel korral lihtsalt kõrvaltvaatajana mängida. Ja miks mitte kellelegi areenil kaasa elada Kui keegi tahab oma tribuudile näiteks vanemat õde/venda, poiss- või tüdruksõpra, sugulast, sõpra/sõbrannat või keda iganes, on igasugused pakkumised minu postkasti oodatud. | |
| | | Myles Winston V ringkond // 17-aastane
| Subject: Re: Otsin Fri Sep 19, 2014 2:53 pm | |
| Sa võid Acheronile pealinna ka seltsilise teha, kellega mängude üle arutada | |
| | | Akiva Valenti II ringkond // 19-aastane
| Subject: Re: Otsin Thu Sep 25, 2014 3:49 pm | |
| Keda otsin: Poiss-sõber Vanus: 18+, kuskil 20-25 Pildiohver: Keegi nunnu. Arutame seda omavahel! Tahaks siiski mulle atraktiivset noormeest Muu: Minu hetkelisi teemasid vaadates võib näha, et mul on poiss-sõber olemas, aga kuna ta on jäänud ebaaktiivseks ja mina teie perseid surkima ei tule, siis otsin uut kutti! Nimi on teie valida, vanus võiks jääda piiridesse, mis üleval andsin. Iseloomult tore ja nunnu ja domineeriv, ei soovi kirjutada draamat nende kahe vahel. Jagoga, kellega Akiva elab (Akiva vend), võiksite läbi saada. Saada mulle PM, kui oled huvitatud! Ja seekord ma ei ütle, et oleks tore, kui te olete aktiivne. Kui te pole aktiivne, siis ära paku ennast, aitäh. Palju mul neid ekskutte olema peab enne, kui ma kellegi aktiivse saan? | |
| Subject: Re: Otsin Sun Nov 30, 2014 1:55 pm | |
| Keda otsin: nooremat venda, Luke Daniels Vanus: 16 Pildiohver: keegi tumedate juuste ja tumedate silmadega Muu: Tegu on siis Norah kolm aastat noorema (pool)vennaga - isa on neil erinev, kuid näitsiku jaoks ei oma see mingit tähtsus. Nad on üks pere. Kumbagi vanemat pole Luke kunagi näinud ja mingil määral on alati Norah ja vanem vend Mica olnud talle vanemate eest. Huvi või küsimuste korral siis PM | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Otsin | |
| |
| | | | Otsin | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
None
Most users ever online was 211 on Wed Oct 23, 2024 1:31 pm
|
Bets |
Amber Llewellyn - 130
Valora Wellwood - 90
Blye Jardine - 20
Digit Hytemell - 70
Jade Alexander - 90
Crucis Edenthaw - 130
Lacey Grune - 130
Griffin Aldjoy - 130